Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, u kunt altijd beschikken over de nieuwste versie van uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s. Maandelijks geüpdatet met exclusieve functies en beveiligingsverbeteringen, kunt u bestanden maken, bewerken en delen vanaf uw pc of Mac, of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat met wie dan ook en in real time.

 

Hulpprogramma’s voor de professional
Neem de naam van uw bedrijf op in een zakelijk e-mailadres en vergroot zo uw naamsbekendheid. Communiceer beter met klanten en collega’s met een reeks communicatieprogramma’s, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

 

Hulpmiddelen voor teamwerk
Met 1TB aan cloudopslag per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al uw bestanden. En omdat de bestanden online zijn opgeslagen, kunt u deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen, vanaf elke plek, wanneer u maar wilt. Met HD-video’s voor meerdere partijen, het delen van inhoud, gedeelde agenda’s en team chat, bent u altijd gesynchroniseerd met uw team.

 

Ontzorgt zaken doen
Met Office 365 zijn er geen zorgen meer over verouderde servers en licenties. Met Office 365 kunt u zelf kiezen in welke mate u naar de cloud migreert. Zo kunt u kiezen tussen van de public cloud, on-premise of een hybride oplossing. Wij helpen dan ook graag om uw vraagstukken en uitdagingen omtrent Office 365 om te zetten in kansen en mogelijkheden. Voor meer informatie neem gerust contact op met onze servicedesk via 0478-521001 en/of servicedesk@rocom.nl.